Keramag myDay 201400000

Popis produktu

Parametry produktu

Materiál
keramické
Tvar
hranaté
Barva
bílé

Parametry produktu

Materiál
keramické
Tvar
hranaté
Barva
bílé

Popis produktu

KERAMAG MY DAY WC závěsné hl.splach. 6L, 201400000

Parametry:

  • Materiál: keramika
  • Šířka: 360 mm
  • Výška: 330 mm
  • Hloubka: 540 mm
  • Rozteč: 180 mm

S hlubokým splachováním, 6 l

Včetně upevňovací sady

CE, EN 997 6 A/C a EN 38

Pozor: Klozet neobsahuje WC sedátko!

Sbírka MyDay koupelnových doplňků je podstatou snů; z jemné a přírodní estetiky, které zajistí dobrou náladu. Podstata snů; v oáze klidu daleko od hluku a shonu každodenního života se pochopit něčí životní styl. V kolekci MyDay velké oblouky a hladké tvary do popředí a jeho konstrukce poskytuje koupelnu přírodní pochoutka zasazeny do elegance. Současně, díky pružnosti směsi, je možné individuálně zvolit vnitřní vybavení.

Hladký a elegantní forma pro místnosti se vyznačují přirozenou jemností. Charakteristika keramické konstrukce; Jemně zaoblené tvary s velkými poloměry; Různé jednolůžkových, dvoulůžkových a vestavěných umyvadel. Velký vypouštěcí čepice s ušlechtilým chromovaným okrajem pro umyvadlo, bidet, nebo vanou. Různé systémy dělení prostor skříně pod umyvadlo.

Umyvadla a bidety s patentovaným systémem nakládání s odpady a přepadovým systémem Clou nebo s gravitací přiváděna kanalizace. Originální taška pro uložení různých věcí na dveře vysoké skříně a různých druhů regálů. Velká vana s ambiciózním aerodynamický tvar typický pro tuto sérii.

Vysoce kvalitní skleněná deska na asymetrické pod-umyvadlo kabinetu. Nábytkové prvky jsou vybaveny vlastním uzavíracím mechanismem. WC a bidet se zvýšenou světlou výškou a krytou montážního systému. WC sedátko vizuálně doplňuje keramická vybavení koupelny a je k dispozici volitelně s měkkým uzavíracím mechanismem.

Keramag Design je silná značka, pod kterou jsou vyráběny výrobky výjimečného charakteru. Jsou to kolekce koupelnového vybavení, které se vyznačují výjimečnou péčí o detaily a jsou určeny výhradně pro náročné zákazníky. V případě Keramag to znamená více než 100 let vývoje výrobků, které přitahují svou vysokou kvalitou a výjimečným designem a reagují na potřeby svých uživatelů. Keramag Design je trvale spojena se lvem Keramag, který provázel tuto tradici vytváření trvalých hodnot od samého počátku. Díky vědomí hodnot se Keramag stal jedním z vedoucích německých výrobců sanitární keramiky, který podniká ve skupině silných mezinárodních firem a společně se koncernem Sanitec splňuje nejvyšší požadavky globálního trhu.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["AV přijímače","https://av-prijimace.heureka.cz/"],["Čajové pečivo","https://cajove-pecivo.heureka.cz/"],["Rozšířené záruky","https://rozsirene-zaruky.heureka.cz/"],["Dětská pyžama a košilky","https://detska-pyzama-a-kosilky.heureka.cz/"],["Brankářské rukavice","https://brankarske-rukavice.heureka.cz/"],["Dámské tepláky černé","https://damske-teplaky.heureka.cz/f:31430:42706173/"],["Stříbrné náušnice pecky","https://nausnice.heureka.cz/f:8862:43511;13137:478981/"],["Hrnce do mikrovlnné trouby","https://nadobi-do-mikrovlnne-trouby.heureka.cz/f:21947:2810090/"],["MTB sedla","https://sedla.heureka.cz/f:7015:118789/"],["Kojící polštáře z paměťové pěny","https://kojici-polstare.heureka.cz/f:16783:41051451/"]],"Vybrané značky":[["Záchody Sapho","https://zachody.heureka.cz/f:12705:436919/"],["Záchody Vitra","https://zachody.heureka.cz/f:12705:767025/"],["Záchody Mereo","https://zachody.heureka.cz/f:12705:21658003/"],["Záchody Aquatek","https://zachody.heureka.cz/f:12705:24087969/"],["Záchody Artceram","https://zachody.heureka.cz/f:12705:767016/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat šipky?","https://sipky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-sipky/"],["Jak vybrat jističe?","https://jistice.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-jistice/"],["Jak vybrat pánský svetr? ","https://panske-svetry-a-rolaky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pansky-svetr-/"]],"Vybrané produkty":[["Axin Trading Houpací křeslo Klasik medové/šedý melír","https://houpaci-kresla.heureka.cz/axin-trading-houpaci-kreslo-klasik-medove-sedy-melir/"],["Prosperplast Ikon 2 l PH zelená s kropítkem","https://zahradni-konve-a-konvicky.heureka.cz/prosperplast-ikon-2-l-ph-zelena-s-kropitkem/"],["Nash Nafukovací Podlaha Boat Life Inflatable Rib 240 Air Deck","https://vodacke-doplnky.heureka.cz/nash-nafukovaci-podlaha-boat-life-inflatable-rib-240-air-deck/"],["DeWalt DWH161D1","https://odsavace-prachu-a-pilin.heureka.cz/dewalt-dwh161d1/"],["Papírny Brno Kreslicí karton A4 220g bílý","https://papirove-ctvrtky.heureka.cz/papirny-brno-kreslici-karton-a4-220g-bily/"],["ZOPA Nova 2 Foggy Grey","https://trikolky.heureka.cz/zopa-nova-2-foggy-grey/"],["vidaXL Surfové prkno 170 cm modro-krémové","https://surfy.heureka.cz/vidaxl-surfove-prkno-170-cm-modro-kremove/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}