KALE CLAUDIA 71125364

55 %

Popis produktu

Parametry produktu

Materiál
keramické
Usazení
závěsné
Odpad
horizontální
Tvar
oblé
Hmotnost
24.95 kg
Splachování
bezokrajové
Barva
bílé

Recenze

  • , zakoupeno v Hezká koupelna

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Hodnotím hlavně velmi snadnou údržbu.

Parametry produktu

Materiál
keramické
Usazení
závěsné
Odpad
horizontální
Tvar
oblé
Hmotnost
24.95 kg
Splachování
bezokrajové
Barva
bílé

Popis produktu

Závěsná WC mísa CLAUDIA je vybavena technologií RIMLESS - nemá "klasické" splachování. Tím je docíleno hladkého povrchu bez dutin a záhybů Čistý design a vysoký hygienický standard

Závěsná WC mísa CLAUDIA s technologií RIMLESS (nemá "klasické" splachování). Tím je docíleno hladkého povrchu bez dutin a záhybů. Oplachovací voda vytéká rozdělovačem vody pouze ze zadní části WC mísy a díky speciálnímu tvaru keramiky dokonale opláchne vnitřní prostor. Oproti konkurenčním výrobkům má horní okraj malý ohyb zabraňující možnému úniku vody z WC mísy. Použitím této technologie získává výrobek vysoký hygienický standard a najde využití nejen v privátních koupelnách, ale i ve veřejném sektoru (nemocnice, úřady apod.).

Další nespornou výhodou je speciální systém uchycení mísy na podomítkovou nádržku. WC mísa se uchytí na šrouby nádržky skrz otvory pro upevnění sedátka. Tím je docíleno čistého designu bez jakýchkoli rušivých výstupků na vnějším povrchu WC mísy.

  • vysoký hygienický standard
  • snadná údržba a čištění WC mísy (úspora čistících prostředků)
  • rozdělovač vody pro dokonalé opláchnutí
  • efektivní vedení proudu vody při spláchnutí
  • skryté upevnění WC mísy na podomítkovou nádržku
  • čístý design
  • Rozteč pro uchycení: 18 cm
  • Speciální upevňovací sada je součástí balení.
  • UPOZORNĚNÍ: WC sedátko je nutno objednat zvlášť - viz příslušenství

WC z této série je vybaveno novou technologií splachování RIMLESS, nemá „klasický“ oplachový okruh. Oplachová voda vytéká rozdělovačem vody pouze ze zadní části WC mísy a díky speciálnímu tvaru keramiky dokonale opláchne vnitřní prostor. Hladký povrch bez dutin a záhybů pod okrajem keramiky zaručuje snadnější údržbu a vysoký hygienický standard. Proto nalezne využití nejen v privátních koupelnách, ale i ve veřejném sektoru (nemocnice, úřady apod.). Díky speciálnímu systému uchycení skrz otvory pro připevnění WC sedátka nemá povrch keramiky jediný rušivý výstupek a tím vytváří čistý a hladký design.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
55 %
průměr z 2 hodnocení
5
1 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
1 ×
  • Nedoporučuje produkt

    10 %
    • Nic
    • Držení záchodu místo na závitových tyčí drží na plastovém špuntu který se mě po dvou letech rozpadl jak je křehký a záchod držel na zdi jen na silikonu. A to v rodině vážíme max 75 kg. Jestli si ho koupí někdo těžší tak to nevydrží nic.

    Objednával sem jen dle obrázku ale kdybych viděl jak je to vymyšlený tak bych se rozmyslel.

  • , zakoupeno v Hezká koupelna

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Hodnotím hlavně velmi snadnou údržbu.
{"Oblíbené kategorie":[["Pouzdra a kryty na mobilní telefony Nokia","https://pouzdra-kryty-mobily-nokia.heureka.cz/"],["Respirátory","https://respiratory.heureka.cz/"],["GPS lokátory","https://gps-prijimace.heureka.cz/"],["Antiparazitika pro psy","https://antiparazitika-pro-psy.heureka.cz/"],["Počítačové brýle","https://pocitacove-bryle.heureka.cz/"],["Dámské sněhule Tamaris","https://damske-snehule.heureka.cz/f:32113:43952977/"],["Sběratelské figurky Spiderman","https://sberatelske-figurky.heureka.cz/f:17668:2760697/"],["Elektronické terče","https://terce.heureka.cz/f:8107:125987/"],["Dámské kotníkové holínky","https://damske-holinky.heureka.cz/f:34724:43952202/"],["Pánské bílé kalhoty","https://panske-klasicke-kalhoty.heureka.cz/f:20514:1430882/"]],"Vybrané značky":[["Záchody Geberit","https://zachody.heureka.cz/f:12705:453610/"],["Záchody Laufen","https://zachody.heureka.cz/f:12705:384408/"],["Záchody Roca","https://zachody.heureka.cz/f:12705:384405/"],["Záchody UPTrend","https://zachody.heureka.cz/f:12705:54795284/"],["Záchody Aliaxis","https://zachody.heureka.cz/f:12705:43824672/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat závěsy?","https://zavesy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-zavesy/"],["Jak vybrat banner? ","https://banner-systemy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-banner-/"],["Jak vybrat hoblovku?","https://hoblovky-a-protahovacky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-hoblovku/"]],"Vybrané produkty":[["PEAVEY 112 Extension Cab","https://aparatury-pro-kytary.heureka.cz/peavey-112-extension-cab/"],["Eulift EU500","https://zvedaci-stoly-a-plosiny.heureka.cz/eulift-eu500/"],["Papilio 703 black","https://panske-tanecni-boty.heureka.cz/papilio-703-black_2/"],["Imex 2891 Suchý bazén","https://suche-bazeny.heureka.cz/imex-2891-suchy-bazen/"],["Bang & Olufsen Beosound Stage","https://soundbary.heureka.cz/bang-olufsen-beosound-stage/"],["Komo Duett 200","https://elektricke-kuchynske-mlynky.heureka.cz/komo-duett-200/"],["DOMYOS Mini MS100","https://steppery.heureka.cz/domyos-mini-ms100/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}