Nejnovější recenze ze sekce Záchody
- Hezký design
- ještě jsme nevyzkoušeli - máme připraveno pro nastávající rekonstrukci, ale věříme, že budeme spokojeni - vybírali jsme pečlivě, navíc je produkt od tradičního českého výrobce
- žádná
- žádná
- pekný dizajn
- rimless
- na dĺžku iba 49cm
- odpadová diera je väčšia ako u iných mís
Tuto misu sme kupovali pre jej kompaktný rozmer a pre jej tvar, ktorý je čistý a moderný. Nie je to 100% rimless, má tam malú L rímsu, ale pre nás je to +. Pri splachovaní nestrieka voda von (s Geberitom). Pri porovnávaní odpadovej diery (občas sa zíde väčšia :)), bol Laufen na tom lepšie než väčšina konkurentov. Máme ho s Laufen Pro Slim sedátkom, ktoré je tiež super.
- Kvalitní zpracování
- Luxusní vzhled
Soft close
Zatím není připojen
- Nesrovnatelně splachovani
Bez výhrad
- pro staré lidi výhodná výška
- Příliš krátká hadice na vodu
- Kvalitní výrobek za dobrou cenu.
Výhodná cena, plně funkční
Nekompletní spojovací materiál, i když měl být součástí zboží. Nelze provést kontrolu, jelikož je zboží uzavřené v obalu.
- vyšší WC usporné
Pro starší osoby vhodné a výšku WC jsem ještě zdokonalil koupí vyššího sedátka5cm,takže výška celkem 48cm.Originální sedátko bylo nízké proto ho vracím.Výrobce by mohl nabízet vyšší sedátka.
- Osvědčený výrobek za přijatelnou cenu
- mám teprve krátce
- splachuje po celém okruhu
- za tu cenu dobrý kup
funguje ,zbytek ukáže čas.
- Design
- Údržba
- Při splachování kapičky ven z mísy - malé i větší
- Nedokonalá glazura
- Hrbolky na povrchu keramiky
Vizuálně velmi hezká toaleta typu "vajíčko", skvěle vypadá především v úzkých WC místnostech - skryjí se boční díry pro uchycení a nedoléhající slim prkénko po stranách.
Objednáno přes internet.
Pod lemem jsem našel nedokonalou glazuru, které bych se při koupi v kamenném obchodě vyhnul.
Ani jsem nezabudoval a nechal jsem vyměnit. Druhá toaleta stříkala ven kapky.
Pro třetí toaletu jsem si zajel do skladu. Prošli jsme si celou paletu, z 12 otevřených toalet byly dvě okay glazurou a zpracování měly jen nějaké druhotné nedodělky (ďolíčky apod.).
Toaleta po namontování zase cáká. Dodávám, že mám namontovaný díly proti vzdutí a Geberit nádržku staženou na minimum (úplné minimum, tj. 4 a 2 litry na spláchnutí).
Slim prkénko je velmi hezké, ale na boku zcela nedoléhá - opět nevadí při umístění toalety do úzké místnosti.
Instalace v pohodě. Otvor pro vodu i odpad standard, vodovodní přípojka se nasazuje více ztuha, odpadní velmi lehce.
Otvory pro upevnění mají rezervu pro umístění standardních plastových matek pro provlečení kotvících tyčí.
Splachování okay i na stažený Geberit, byť trochu hlučnější než u WC se splachovacím okruhem.
Kdybych měl možnost vrátit včetně prkénka, vybral bych jinou toaletu.
- Hezký design
- Snadná údržba
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »